dag 21 - in Tokio
Blijf op de hoogte en volg Kayleigh
30 Augustus 2012 | Japan, Tokio
Buiten stonden een stel mensen die op de beurs werken te wachten op een taxi, en toen kwam er eindelijk een. Maar op hetzelfde moment kwam ook hun baas eraan en die wilden de mensen die er werken toen voor laten gaan, die wilde de baas echter niet omdat die andere mensen al langer stonden te wachten. Maar die mensen drongen erop aan en de baas stapte toen toch maar in. Zo aardig (en slijmerig) zijn die mensen nou in Japan.
We zijn weer verder gereisd met de trein naar het elektronicawijk. Eerst hebben we hier gegeten en daarna zijn we er gaan rondlopen. Ze verkopen daar allemaal soorten laptops, tablets, mobiels en nog meer van dat soort dingen. Ze hebben er nieuwere spullen dan in Nederland, zoals bijvoorbeeld 3D-laptops(die heb ik hier in ieder geval nog niet gezien). Nadat we een groot deel van het elektronicawijk hadden gezien, zijn we weer teruggegaan naar het hotel.